Scinergy

Godina projekta: 2023 / Klijent: Fakultet elektrotehike i računarstva / www projekta / Kreativna polja: ,

Scinergy projekt bio je novo izdanje i nastavak Nuqleus projekta, pružajući poziv novim znanstvenicima i istraživačima da podijele svoje inovacije s tržištem. Ovaj dvodnevni event bio je uvod u daljnje savjetovanje i podršku za razvoj startupova u znanstvenom području.

Naš tim zabilježio je oba dana ovog događaja kroz video format. Snimili smo predavanja stručnjaka, posebno smo se fokusirali na edukaciju o prezentiranju ideja te govoru tijela tokom prezentiranja, ključnim aspektima u uspješnom plasiranju inovacija na tržište.

Naša produkcija imala je privilegiju snimati inspirativne poruke dekana i ravnatelja renomiranih znanstvenih instituta poput Instituta Ruđer Bošković, Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER-a), te Instituta za fiziku te ostalih partnera dok pozivaju nove znanstvenike da se prijave na Scinergy event.

Ovi pozivi nisu samo bili formalni – bili su poziv na zajedništvo i rast u znanstvenom svijetu. Snimljeni pozivi nose težinu autoriteta i stručnosti ovih institucija, ističući važnost Scinergy događaja kao platforme koja podržava nove ideje i inovacije.